XioCo blir større!

For noen måneder tilbake satte XioCo-styret og MCNO-styret seg ned sammen til et møte.
Målet var å diskutere et eventuelt samarbeid – og samarbeid ble det!

 

Sammensmelting bak teppet

I flere måneder har XioCo og MCNO sakte men sikkert smeltet seg sammen. Vårt mål er å skape ett Minecraft-samfunn for alle våre brukere.
Vi har smeltet oss sammen til en stab, ett styre, og ikke minst en server. Dette har skjedd bak teppet for å sikre at planene våre faktisk vil være det beste for både oss og dere som brukere.

Dette er en lang prosess og vil kreve mange arbeidstimer for å få fullført, men nå gjøres det offentlig og dere får en smakebit på hva som planlegges og hva som er målet i det store og det hele.

 

Bedre servere

Som et resultat av sammenslåingen sitter XioCo-samfunnet nå med et større utvikler-team, flere stabmedlemmer og flere verktøy å bruke i vårt arbeid enn noen gang tidligere.
Dette har ført til at vi nå er i gang med utviklingen av nye funksjoner til XioCo i form av nye servere, lobby og ikke minst helt ny webside.

Vi vil snart kunne tilby en felles Lobby-server, hvor du kan logge på for å finne både XioCo-serveren og MCNO-serveren, og i fremtiden også en helt ny server med fokus på questing, rollespill og historie.
Etterhvert åpner også lobbyen for mini-spill inne i Minecraft, i form av deathmatch, capture the flag og survival.

Alt bygges rundt et helt nytt system som vil gi dere som brukere mye mer oversikt og tilgang. Via våre websider vil dere i fremtiden kunne sette opp egne profiler som vil fungere på alle våre medier.
Profilen din vil gi deg oversikt på antall blokker du eier, gull du har på konto, overføring av gull, overføring av gjenstander til andre spillere, kjøp og salg (av gjenstander), achivements og ikke minst statistikk på alt du har gjort inne på serverne våre. Det planlegges også mange, mange andre funksjoner som vi vil gjøre offentlig i tiden fremover.

 

lobby1

lobby2Lobby under konstruksjon – shoutout til Cymares som har bygget 90% av hele lobbyen!

Forandringer

Flere forandringer vil skje i tiden fremover. Dere vil sakte men sikkert legge merke til at websiden vår XioCo.no vil forandre seg kraftig og ting som mumble-servere nå plutselig vil inneholde både brukere fra XioCo og MCNO.

Du kan bruke begge våre servere allerede i dag, ip til XioCo-serveren er mc.xioco.no, og ip til MCNO-serveren er mcno.no. Lobby-server vil komme på plass om ikke alt for lenge og du kan da logge på via denne.

Vårt utvikler-team jobber på spreng for å få på plass nye funksjoner og vi vil holde dere oppdatert på alt som gjøres via http://www.xioco.no

Ønsker du å støtte vår utvikling og vårt frivillige arbeid tar vi gjerne i mot donasjoner på http://xioco.buycraft.net - tusen takk!

 

XioCo 1.1 – oppdatering

- Mumble-servere fra både MCNO og XioCo er nå smeltet sammen.

- XioCo har gått fra en utvikler til 3 utviklere.

- XioCo-staben har vokst fra ca 25 medlemmer til 37 medlemmer.

- XioCo-serveren er oppdatert til 1.8.3.

- Flere bugs er fikset på XioCo-serveren – og flere fikses fortløpende.

 

 

 


19 kommentarer

  • kianosh juni 25, 2015 1:49 pm 

   hvorfor har du merke i fra harry potter som profil bilde?
   ps men veldig stilig

 1. h0tt3nt0ttNOR juni 11, 2015 5:15 pm 

  Yayy…. not really.. er bannet for ingen grunn. og får aldri svar på mailen om å oppheve ban…

 2. Tigerstaden1897 november 2, 2015 6:56 pm 

  jeg er bannet for ingen grunn. og får aldri svar på mailen om å oppheve ban

Legg igjen en kommentar